Siemensma zorgt al 37 jaar voor meer woonruimte.

Hoeveel dakkapellen en dakopbouwen ze op daken hebben gezet? De tel zijn ze bij JS Siemensma allang kwijt. Ze zijn in al die jaren niet alleen een bekende naam geworden in onder meer het plaatsen van dakkapellen, het creëren van alle soorten ruimtewinners in woningen is hen in al die jaren vaak toevertrouwd.

De sleutel tot dit succes is een modern familiebedrijf met een sterk team achter zich. Joop Siemensma startte het bedrijf in augustus 1986. Het bedrijf is gevestigd aan de Brink 10 te Beverwijk.

Kwaliteit is erg belangrijk, evenals een groot aanbod in materialen, kleuren en stijlen.
Bij Siemensma denkt men mee om voor een zo gunstig mogelijke prijs kwaliteit en een optimaal resultaat voor de klanten te krijgen. ”We merken de laatste jaren dat mensen zich realiseren dat het uitbreiden van de eigen woning vaak goedkoper is dan een groter huis te kopen. Zo is het creëren van meer ruimte op zolder vaak al relatief eenvoudig te realiseren met een dakkapel of dakopbouw. Er zijn zelfs dakopbouwen mogelijk die zo groot zijn dat er een volwaardige nieuwe etage van de zolder gemaakt wordt. Over de nok heen, wordt dat genoemd.” Ook kan het bedrijf een extra etage op een huis met een plat dak maken. De meerwaarde en de ruimte die hier door ontstaat zijn enorm.

Waarom Siemensma bv?

  • Persoonlijke benadering
  • Goed advies
  • Betrouwbare  mede leveranciers
  • Dakkapellen in één dag geplaatst
  • Volledige afwerking mogelijk
  • Tot in alle details.

Al meer dan 37 jaar zorgt Siemensma voor meer woonruimte.