Kleurvast, duurzaam en onderhoudsvrij,
een waardevolle investering!

Gevelbekleding
Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Wij werken wij met Keralit gevel-en dakrandpanelen. Hierbij kunt u bovendien kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

Verschillende modellen gevelbekleding
Met de kunststof gevelpanelen van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Klik hier voor gratis Keralit monsters

Duurzame gevelbekleding
Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. Het wordt in de volksmond ook vaak rabatdelen of kunststof schroten genoemd.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!
Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op:

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: